contact


Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen via email of telefonisch met Lonneke Prins (0633809367) of Lisan Vreede (0611290983).

Wachtlijst
Vanaf heden geldt er een aanmeldstop voor alle diagnostiek en behandeling binnen de praktijk.
Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kun je altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of je zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf je eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Bereikbaarheid
De praktijk is gesitueerd in Amersfoort. De praktijk is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets en openbaar vervoer.
De praktijk is gevestigd aan de Wiekenweg 54c en 56d (Wieken/Vinkenhoef, aan het klaverblad).

Waarneming
Bij afwezigheid kunt u contact opnemen met 06-33809367. Ik zal dan na mijn afwezigheid proberen u zo spoedig mogelijk terug te bellen. Tijdens bijzondere afwezigheid als vakantie en Lisan Vreede ook niet te bereiken is, kun je ook contact opnemen met mijn collega Vera Barczuk. Wanneer er sprake is van een levensbedreigende situatie kunt u natuurlijk het beste 112 bellen.

Locatie Amersfoort

stuur veilig bericht

06 3380 9367

Praktijk voor Psychologie Prins
Wiekenweg 54c
3815KL Amersfoort