wie ben ik


Lonneke Prins

Mijn naam is Lonneke Prins. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van volwassenen met zowel begrepen als onbegrepen lichamelijke klachten. De problematiek varieert hierbij van zeer invaliderend tot enige beperkingen in het dagelijks leven.
Voor deze specifieke doelgroep werk ik indien nodig ook samen met een revalidatiecentra uit de omgeving, maar ook met andere complementaire therapieen (zoals psychosomatische fysiotherapie, haptotherapie en kunstzinnige therapie).

Naast de behandeling van deze specifieke doelgroep behandel ik tevens (jong)volwassenen met uiteeenlopende problemen waaronder angst- en depressieve klachten, burn-out klachten, traumagerelateerde problematiek en persoonlijkheidsproblemen. Ik ben afgestudeerd als Psychotherapeut/GZ-psycholoog en neuropsycholoog en heb mijzelf op verschillende vlakken verder ontwikkeld (o.a. EMDR, MBT, mindfulness, EFT (relatietherapie), TFP, schematherapie, systeemtherapie, psychodynamische psychotherapie zoals KPSP en cognitieve gedragstherapie). Ik vind het belangrijk om in mijn behandelingen waar mogelijk evidence based te werken, maar tevens breder te kijken wanneer dit nodig is. Mijn werkwijze is persoonlijk en op maat waarbij we ook aandacht besteden aan jou in jouw omgeving.

In 2016 ben ik gepromoveerd op het onderwerp psychopathologie bij moeilijk behandelbaar astma. Ik geef zowel individuele psychotherapie, relatietherapie als gezinstherapie. Naast zowel kort als langdurende psychotherapieen, relatie- en gezinstherapie geef ik tevens advies en supervisie aan collegae en behandelteams.

Registraties:
Psychotherapeut, BIG nummer 69912438716
GZ-psycholoog, BIG nummer 49912438725
Kwaliteitsregister NVP (Nederlandse vereniging voor Psychotherapie), PT200321
EMDR Practioner (Vereniging EMDR Nederland)
Sensiromotor Psychotherapy, level 1

Lidmaatschap:
VEN (Vereniging EMDR Nederland)
LVVP (Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten)

Lisan Vreede

Mijn naam is Lisan Vreede-de Wilde en ik ben geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog) en cognitief gedragstherapeut in opleiding. Ik werk sinds 2009 met (jong)volwassenen. Ik ben voornamelijk werkzaam geweest in de specialistische GGZ. In mijn werk als psycholoog heb ik veel ervaring opgedaan met het behandelen van uiteenlopende problematiek. Ik ben thuis in de behandeling van angst-, paniek- en stemmingsklachten, persoonlijkheidsproblematiek, traumatische ervaringen en identiteitsproblemen. Ik heb geruime tijd gewerkt met mensen met een autismespectrumstoornis.
Ik heb naast behandelen grote affiniteit met classificerende en psychologische diagnostiek.

Om psychologische problemen te behandelen, maak ik gebruik van moderne en state-of-the-art behandelmethodieken (evidence based). Ik ben thuis in Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Mindfulness en EMDR. Binnen de behandeling communiceer ik graag open en duidelijk. Mijn stijl van behandeling is persoonlijk, betrokken en toch professioneel.

Registraties:
GZ-psycholoog, BIG nummer 94101749

Lidmaatschap:
NVGzP (Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologen en haar specialismen)
VGCT (Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapieen)

De Praktijk
Binnen de praktijk wordt gewerkt volgens de Beroepscode van de NVP. In de Beroepscode voor Psychotherapeuten staan de eisen, richtlijnen en gedragsregels vermeld die aan het beroepsmatig handelen van een psychotherapeut worden gesteld. De psychotherapeut moet zich verantwoordelijk, integer, respectvol en deskundig gedragen.
Om ook de privacy in dit digitale tijdperk te kunnen garanderen, gebruikt de praktijk Zivver, een digitale oplossing voor het veilig mailen, chatten en versturen van digitale bestanden. Ik verzoek u ook om zelf Zivver te gebruiken wanneer het privacygevoelige informatie betreft. Zie daarnaast ons privacystatement. Het kwaliteitsstatuut is beschikbaar in de praktijk.

Mocht je tegen een probleem aanlopen in de behandeling, dan bespreek ik dat graag met je in een persoonlijk gesprek of per telefoon. Mocht na dit gesprek je probleem niet opgelost zijn, dan kun je een officiƫle klacht indienen of een geschil melden bij de LVVP-klachtenfunctionaris van Klacht&Company. Deze is bereikbaar per mail via LVVP@klachtencompany.nl, per telefoon via (088) 234 16 06 of per aangetekende post via postbus 3106, 2601 DC Delft. Bij voorkeur stuur je je klacht via het klachtenformulier per mail aan Klacht&Company.
Meer informatie over het indienen van een officiƫle klacht bij de beroepsvereniging kun je lezen via www.lvvp.info.


De praktijk is in 2016 door de LVVP gevisiteerd. LVVP
KvK 51317176stuur veilig bericht

06 3380 9367

Praktijk voor Psychologie Prins
Wiekenweg 54c
3815KL Amersfoort